TechTalkz.com Logo Ask the Experts!

Go Back   TechTalkz.com Technology & Computer Troubleshooting Forums > Tech Support Archives > Microsoft > Internet Explorer

icons not showing

Internet Explorer

 
 
Thread Tools Display Modes
Unread 28-08-2007, 01:56 PM   #1
Canisp
Guest
 
Posts: n/a
icons not showing

A load of websites i visit no longer show nav button images - only 'x' in
red.
I can navigate using them but no images. I am running IE7 on my new vista
computer.
I have firefox also and works perfectly.
Any ideas?
Links to photos showing what i mean.
http://www.flickr.com/photos/7928204@N04/526040345/
http://www.flickr.com/photos/7928204@N04/526040349/
http://www.flickr.com/photos/7928204@N04/526040351/

Would windows vista repair work?

 
Unread 28-08-2007, 01:56 PM   #2
Don Varnau
Guest
 
Posts: n/a
Re: icons not showing

Hi,

First clear your Temporary Internet Files from Internet Options> General>
Browsing History> Delete> (next screen) Delete files. Also, set the size of
the cache to 60-80 MB... Internet Options> General> Browsing History>
Settings.

Then, you may have an incompatible browser add-on.
See: http://www.enhanceie.com/ie/troubleshoot.asp
for troubleshooting information.

The troublesome program may not show up as an add-on. Disable other
security, privacy, ad-blocking programs to see if one of them is causing the
problem. Any program that interacts with Internet Explorer could be causing
this. The connection with IE may not be obvious, such as Google Desktop.

A firewall (or security suite) might be causing this problem *Be sure* to
turn on the Windows Firewall from Control Panel> Windows Firewall before
disabling a third-party firewall or security suite during testing.

Hope this helps,
Don
[MS MVP- IE]

"Canisp" <webmason38*************> wrote in message
news:OyQoQvQpHHA.4212@TK2MSFTNGP04.phx.gbl...
> A load of websites i visit no longer show nav button images - only 'x' in
> red.
> I can navigate using them but no images. I am running IE7 on my new vista
> computer.
> I have firefox also and works perfectly.
> Any ideas?
> Links to photos showing what i mean.
> http://www.flickr.com/photos/7928204@N04/526040345/
> http://www.flickr.com/photos/7928204@N04/526040349/
> http://www.flickr.com/photos/7928204@N04/526040351/
>
> Would windows vista repair work?


 
 

Thread Tools
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HELP with Icons showing their title in tool bar Jill Microsoft Office 1 28-08-2007 07:18 AM
HELP with Icons showing their title in tool bar Jill Microsoft Office 1 28-08-2007 07:17 AM
RE: Icons not showing (need to revert to factory settings) Jack Tripper Windows Vista All 0 17-08-2007 11:54 AM
No Icons Showing in my network places MulletDan Windows XP 0 16-08-2007 05:55 PM
Wrong icons showing. The X Windows XP 2 16-08-2007 06:20 AM


< Home - Windows Help - MS Office Help - Hardware Support >


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 02:10 AM.


vBulletin, Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO
Copyright © 2005-2013, TechTalkz.com. All Rights Reserved - Privacy Policy
Valid XHTML 1.0 Transitional