TechTalkz.com Logo Ask the Experts!

Go Back   TechTalkz.com Technology & Computer Troubleshooting Forums > Tech Support Archives > Microsoft > Microsoft Outlook

Signature logo replaced with << OLE Object: Picture (Device Independent Bitmap) >>

Microsoft Outlook

 
 
Thread Tools Display Modes
Unread 19-03-2008, 02:39 PM   #1
M Skabialka
Guest
 
Posts: n/a
Signature logo replaced with << OLE Object: Picture (Device Independent Bitmap) >>

I use a signature block in Outlook 2007 which includes a copy of our company
logo.
When they receive my emails, many people get this message in place of the
logo in my signature:
<< OLE Object: Picture (Device Independent Bitmap) >>
It even happens if I sent to someone in my organization (both Outlook 2007)
and they reply, showing my original email which now has that message where
the logo should be.
Am I using the wrong picture format for my logo? Should it be a .bmp, .gif,
etc or is that irrelevant in this instance? What else could cause this?


 
Unread 19-03-2008, 02:40 PM   #2
Roady [MVP]
Guest
 
Posts: n/a
Re: Signature logo replaced with << OLE Object: Picture (Device Independent Bitmap) >>

How did you create the signature and added the picture?
For which message format do you have this issue?

--
Robert Sparnaaij [MVP-Outlook]
Coauthor, Configuring Microsoft Outlook 2003
http://www.howto-outlook.com/
Outlook FAQ, HowTo, Downloads, Add-Ins and more

http://www.msoutlook******/
Real World Questions, Real World Answers

-----

"M Skabialka" <mskabialka@NOSPAMdrc.com> wrote in message
news:O$Za5rciIHA.4140@TK2MSFTNGP04.phx.gbl...
> I use a signature block in Outlook 2007 which includes a copy of our
> company logo.
> When they receive my emails, many people get this message in place of the
> logo in my signature:
> << OLE Object: Picture (Device Independent Bitmap) >>
> It even happens if I sent to someone in my organization (both Outlook
> 2007) and they reply, showing my original email which now has that message
> where the logo should be.
> Am I using the wrong picture format for my logo? Should it be a .bmp,
> .gif, etc or is that irrelevant in this instance? What else could cause
> this?
>
>

 
Unread 19-03-2008, 04:27 PM   #3
M Skabialka
Guest
 
Posts: n/a
Re: Signature logo replaced with << OLE Object: Picture (Device Independent Bitmap) >>

I created it in Word to get the forn and format I wanted, and copy/pasted to
the signature window. All my emails go out in Rich Text.

"Roady [MVP]" <newsgroups_DELETE_@_DELETE_sparnaaij_NO_._SPAM_ne t> wrote in
message news:87797B84-77F4-47FA-9F2F-3AF245068D92@microsoft.com...
> How did you create the signature and added the picture?
> For which message format do you have this issue?
>
> --
> Robert Sparnaaij [MVP-Outlook]
> Coauthor, Configuring Microsoft Outlook 2003
> http://www.howto-outlook.com/
> Outlook FAQ, HowTo, Downloads, Add-Ins and more
>
> http://www.msoutlook******/
> Real World Questions, Real World Answers
>
> -----
>
> "M Skabialka" <mskabialka@NOSPAMdrc.com> wrote in message
> news:O$Za5rciIHA.4140@TK2MSFTNGP04.phx.gbl...
>> I use a signature block in Outlook 2007 which includes a copy of our
>> company logo.
>> When they receive my emails, many people get this message in place of the
>> logo in my signature:
>> << OLE Object: Picture (Device Independent Bitmap) >>
>> It even happens if I sent to someone in my organization (both Outlook
>> 2007) and they reply, showing my original email which now has that
>> message where the logo should be.
>> Am I using the wrong picture format for my logo? Should it be a .bmp,
>> .gif, etc or is that irrelevant in this instance? What else could cause
>> this?
>>
>>



 
Unread 19-03-2008, 04:28 PM   #4
M Skabialka
Guest
 
Posts: n/a
Re: Signature logo replaced with << OLE Object: Picture (Device Independent Bitmap) >>

Make that: I created it in Word to get the font and format I wanted, and
copy/pasted to the signature window. All my emails go out in Rich Text.


"M Skabialka" <mskabialka@NOSPAMdrc.com> wrote in message
news:umi0StdiIHA.6092@TK2MSFTNGP06.phx.gbl...
>I created it in Word to get the forn and format I wanted, and copy/pasted
>to the signature window. All my emails go out in Rich Text.
>
> "Roady [MVP]" <newsgroups_DELETE_@_DELETE_sparnaaij_NO_._SPAM_ne t> wrote
> in message news:87797B84-77F4-47FA-9F2F-3AF245068D92@microsoft.com...
>> How did you create the signature and added the picture?
>> For which message format do you have this issue?
>>
>> --
>> Robert Sparnaaij [MVP-Outlook]
>> Coauthor, Configuring Microsoft Outlook 2003
>> http://www.howto-outlook.com/
>> Outlook FAQ, HowTo, Downloads, Add-Ins and more
>>
>> http://www.msoutlook******/
>> Real World Questions, Real World Answers
>>
>> -----
>>
>> "M Skabialka" <mskabialka@NOSPAMdrc.com> wrote in message
>> news:O$Za5rciIHA.4140@TK2MSFTNGP04.phx.gbl...
>>> I use a signature block in Outlook 2007 which includes a copy of our
>>> company logo.
>>> When they receive my emails, many people get this message in place of
>>> the logo in my signature:
>>> << OLE Object: Picture (Device Independent Bitmap) >>
>>> It even happens if I sent to someone in my organization (both Outlook
>>> 2007) and they reply, showing my original email which now has that
>>> message where the logo should be.
>>> Am I using the wrong picture format for my logo? Should it be a .bmp,
>>> .gif, etc or is that irrelevant in this instance? What else could cause
>>> this?
>>>
>>>

>
>



 
 

Thread Tools
Display Modes



< Home - Windows Help - MS Office Help - Hardware Support >


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 07:24 AM.


vBulletin, Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO
Copyright © 2005-2013, TechTalkz.com. All Rights Reserved - Privacy Policy
Valid XHTML 1.0 Transitional