TechTalkz.com Logo Ask the Experts!

Go Back   TechTalkz.com Technology & Computer Troubleshooting Forums > Tech Support Archives > Microsoft > Windows Deployment

Sysprep Error

Windows Deployment

 
 
 
Thread Tools Display Modes
Old 29-01-2008, 04:01 PM   #1
Noemi
Guest
 
Posts: n/a
Sysprep Error

Working with windows vista I built a new image wich I try to sysprep it but
every time that I try to run this comand line :
sysprep /oobe /generalize /shutdown
I receive the next error message :
"there was an error while trying to initialize the sysprep log."
Please help!!

 
Old 29-01-2008, 04:01 PM   #2
Augusto Alvarez
Guest
 
Posts: n/a
Re: Sysprep Error

Did you run the cmd as Administrator?

Cheers

--
augusto alvarez | it pro | southworks s.r.l.
http://staff.southworks.net/aalvarez


"Noemi" <Noemi@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:B4C69710-8B35-4015-B30F-CA73BF2B299E@microsoft.com...
> Working with windows vista I built a new image wich I try to sysprep it
> but
> every time that I try to run this comand line :
> sysprep /oobe /generalize /shutdown
> I receive the next error message :
> "there was an error while trying to initialize the sysprep log."
> Please help!!
>


 
Old 30-01-2008, 08:27 PM   #3
Noemi
Guest
 
Posts: n/a
Re: Sysprep Error

I run it as a local admin and domain admin but doesn't work

"Augusto Alvarez" wrote:

> Did you run the cmd as Administrator?
>
> Cheers
>
> --
> augusto alvarez | it pro | southworks s.r.l.
> http://staff.southworks.net/aalvarez
>
>
> "Noemi" <Noemi@discussions.microsoft.com> wrote in message
> news:B4C69710-8B35-4015-B30F-CA73BF2B299E@microsoft.com...
> > Working with windows vista I built a new image wich I try to sysprep it
> > but
> > every time that I try to run this comand line :
> > sysprep /oobe /generalize /shutdown
> > I receive the next error message :
> > "there was an error while trying to initialize the sysprep log."
> > Please help!!
> >

>
>

 
Old 30-01-2008, 08:27 PM   #4
Seth
Guest
 
Posts: n/a
Re: Sysprep Error

"Noemi" <Noemi@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:6ADB09E0-B091-4121-A549-0C237C140008@microsoft.com...
>I run it as a local admin and domain admin but doesn't work


But HOW did you run it as an admin? Did you simply run it when logged in
using an admin account, or did you right click on the file and choose "Run
as Administrator" form the context menu that appeared?

It's not like in prior versions of Windows where being logged in with an
admin account was sufficient. It's more like Unix now where everything runs
as standard user unless specifically told otherwise.



> "Augusto Alvarez" wrote:
>
>> Did you run the cmd as Administrator?
>>
>> Cheers
>>
>> --
>> augusto alvarez | it pro | southworks s.r.l.
>> http://staff.southworks.net/aalvarez
>>
>>
>> "Noemi" <Noemi@discussions.microsoft.com> wrote in message
>> news:B4C69710-8B35-4015-B30F-CA73BF2B299E@microsoft.com...
>> > Working with windows vista I built a new image wich I try to sysprep
>> > it
>> > but
>> > every time that I try to run this comand line :
>> > sysprep /oobe /generalize /shutdown
>> > I receive the next error message :
>> > "there was an error while trying to initialize the sysprep log."
>> > Please help!!
>> >

>>
>>



 
Old 30-01-2008, 09:23 PM   #5
Noemi
Guest
 
Posts: n/a
Re: Sysprep Error

I log as admin and I right click and I run as admin but not success

"Seth" wrote:

> "Noemi" <Noemi@discussions.microsoft.com> wrote in message
> news:6ADB09E0-B091-4121-A549-0C237C140008@microsoft.com...
> >I run it as a local admin and domain admin but doesn't work

>
> But HOW did you run it as an admin? Did you simply run it when logged in
> using an admin account, or did you right click on the file and choose "Run
> as Administrator" form the context menu that appeared?
>
> It's not like in prior versions of Windows where being logged in with an
> admin account was sufficient. It's more like Unix now where everything runs
> as standard user unless specifically told otherwise.
>
>
>
> > "Augusto Alvarez" wrote:
> >
> >> Did you run the cmd as Administrator?
> >>
> >> Cheers
> >>
> >> --
> >> augusto alvarez | it pro | southworks s.r.l.
> >> http://staff.southworks.net/aalvarez
> >>
> >>
> >> "Noemi" <Noemi@discussions.microsoft.com> wrote in message
> >> news:B4C69710-8B35-4015-B30F-CA73BF2B299E@microsoft.com...
> >> > Working with windows vista I built a new image wich I try to sysprep
> >> > it
> >> > but
> >> > every time that I try to run this comand line :
> >> > sysprep /oobe /generalize /shutdown
> >> > I receive the next error message :
> >> > "there was an error while trying to initialize the sysprep log."
> >> > Please help!!
> >> >
> >>
> >>

>
>
>

 
 

Thread Tools
Display Modes



< Home - Windows Help - MS Office Help - Hardware Support >


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 12:19 AM.


vBulletin, Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO
Copyright © 2005-2013, TechTalkz.com. All Rights Reserved - Privacy Policy
Valid XHTML 1.0 Transitional